X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Politica de confidentialitate

SC SMART MOBILE WORLD SRL
Cod Fiscal: RO34554647
Nr. Inreg. Com.: J26/521/2015
Adresa: str. Livezeni 69., Targu Mures
Telefon: 0365242427, 0751148888
Email: office@koracell.ro

SC SMART MOBILE WORLD SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii www.koracell.ro si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schimbari, modificari, adaugari sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a site-ului www.koracell.ro dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.

Descrierea serviciilor Site-ul www.koracell.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de resurse ce constau in domenii de descarcare, comunicare si produse de informare. Toate Serviciile, update-urile, noi aspecte si/sau adaugarea oricaror alte proprietati noi de Web sunt supuse termenilor de utilizare.

Politica de confidentialitate

Cand vizitezi site-ul www.koracell.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

Prin navigarea pe site-ul www.koracell.ro sau prin contactarea noastra si inscrierea la newsletter, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

DEFINITII TERMENI

www.koracell.ro (sau „Site-ul”) este un site de prezentare al SC SMART MOBILE WORLD SRL. Site-ul este detinut si administrat de SC SMART MOBILE WORLD SRL, cu sediul in Livezeni, Aleea Soarelui, Nr. 51, avand CIF RO34554647, denumit in continuare „Smart Mobile World”.

Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), Smart Mobile World este operator de date cu caracter personal.

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Smart Mobile World poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: office@koracell.ro.

CE INFORMATII COLECTAM?

1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar
Cand utilizezi formularele de cerere de oferta de pe site, cand ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon.
Cand te abonezi la newsletter ne dai in mod voluntar adresa de email.
Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau transferam informatii catre terti.

2. Informatii pe care le colectam automat
Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-u. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare. Poti vedea ce sunt cookie-urile citind in continuare aceasta pagina.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este „luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract” (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si „pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE?

• pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
• pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
• pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
• pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
• pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim;

Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail;

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

CUI DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea dezvaluire.

TRANSFERAM DATE CATRE STATE TERTE?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

• Dreptul de retragere a consimtamantului;
In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@koracell.ro cu subiectul „retragere consimtamant”.
• Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;
• Dreptul de a te adresa justitiei;
• Dreptul de acces;
Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.
• Dreptul la rectificare;
Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(d) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.
• Dreptul la portabilitatea datelor
Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:
(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
• Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
Nu ai acest drept in cazul in care decizia:
(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.

CUM ITI EXERCITI DREPTURILE

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@koracell.ro

TE RUGAM SA RETII URMATOARELE:

• Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
• Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.
• Imposibilitatea de a te indentifica.

In unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de catre browser.
In astfel de cazuri, in cazul in care nu te putem identifica ca persoana vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

CE SUNT COOKIE-URILE?

Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand vizitati site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile functionale sau pentru ca acestea sa functioneze mai eficient, precum si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului.

CUM UTILIZAM COOKIE-URILE?

Site-ul Smart Mobile World utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Google declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Google poate transfera informatiile colectate de Google Analytics catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Google.
In conformitate cu conditiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Google.
Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Site-ul koracell.ro utilizeaza Facebook Pixel, un serviciu de analiza web furnizat de Facebook care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Pacebook Pixel utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Facebook si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Facebook, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Facebook declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Facebook poate transfera informatiile colectate de Facebook Pixel catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Facebook.
In conformitate cu conditiile de utilizare ale Facebook Pixel, Facebook nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Facebook.

Un alt serviciu care foloseste cookie-uri este cel de Live Chat. Daca doresti sa iei legatura cu noi prin Live Chat, serviciul va utiliza un cookie pentru te identifica dupa nume, email si adresa IP.

CUM POT FI CONTROLATE COOKIE-URILE

Puteti controla si/sau sterge cookie-uri dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastra si puteti configura majoritatea browserelor sa impiedice plasarea acestora.

Totul despre cookies

GESTIONAREA COOKIE-URILOR IN BROWSERUL DUMNEAVOASTRA

Majoritatea browserelor va permit:
• sa vedeti ce cookie-uri aveti si sa le stergeti in mod individual
• sa blocati cookie-uri ale unor terte parti
• sa blocati cookie-uri ale anumitor site-uri
• sa blocati setarea tuturor cookie-urilor
• sa stergeti toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul

Daca optati pentru stergerea cookie-urilor, trebuie sa aveti in vedere ca eventualele preferinte se vor pierde. De asemenea, daca blocati cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor functiona in mod adecvat. Din aceste motive, nu va recomandam sa blocati complet cookie-urile atunci cand utilizati site-ul koracell.ro.

 

Pentru orice sugestie, intrebare sau propunere, va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: office@koracell.ro

 

Despre noi
SC SMART MOBILE WORLD SRL
str. Livezeni 69., Târgu Mureș
office@koracell.ro
0751.168.888
Informatii
înregistrează-te

înregistrează-te la newsletter!

powered by teamshare
designed by headstart.ro
Nou!
Husa Huawei P10 spate Nillkin Gold
Cod 17042403
în stoc
31,41 Lei
în stoc
Nou!
Husa Huawei P10 spate Nillkin Neagra
Cod 17042402
în stoc
31,41 Lei
în stoc
31,41 Lei
La comanda
35,91 Lei
în stoc
Nou!
Folie sticla iPhone 5/5S/SE fata+spate
Cod 15082663
în stoc
13,32 Lei
în stoc
Nou!
Folie sticla iPhone 6 Plus
Cod 2000004737610
în stoc
13,95 Lei
în stoc
Nou!
Folie sticla LG K8
Cod 16063009
La comanda
13,32 Lei
La comanda
Nou!
Folie sticla universala 4.5"
Cod 16072001
în stoc
13,32 Lei
în stoc
Nou!
Casca Bluetooth Original Samsung - MG920
Cod 17013027
La comanda
58,41 Lei
La comanda
Nou!
Headset Original Huawei - AM115
Cod 17013003
în stoc
31,41 Lei
în stoc
Nou!
Husa spate Huawei Mate 10 Lite Gold
Cod 18013106
în stoc
44,91 Lei
în stoc
44,91 Lei
în stoc
Nou!
Incarcator Auto Energizer 2USB - 1A
Cod 17013002
în stoc
26,91 Lei
în stoc
Nou!
Incarcator auto fast charge cu procesor Qualcomm
Cod 5949075100565
în stoc
31,41 Lei
în stoc
25,42 Lei
în stoc
25,42 Lei
în stoc
Nou!
Suport auto cu clip universal
Cod 5900495406804
în stoc
7,50 Lei
în stoc
Nou!
Suport auto universal
Cod 4895120335622
în stoc
11,01 Lei
în stoc
Nou!
Suport auto universal Original Samsung
Cod 17121402
în stoc
76,41 Lei
în stoc
Suport tableta cu ventuza universal 7"- 11"
Cod 150709104
în stoc
19,90 Lei
în stoc
Nou!
Casca Bluetooth Music SETTY
Cod 5900495419200
La comanda
40,10 Lei
La comanda
Nou!
Casca Bluetooth Original Samsung - MG920
Cod 17013027
La comanda
58,41 Lei
La comanda
Nou!
Casca Handsfree Bluetooth SETTY
Cod 16082612
în stoc
26,91 Lei
în stoc
Nou!
Headset Original Huawei - AM115
Cod 17013003
în stoc
31,41 Lei
în stoc
Nou!
Acumulator Apple iPhone 6 1800 mAh
Cod 16082602
La comanda
50,92 Lei
La comanda
Nou!
Acumulator extern 4000mAh Setty
Cod 16102103
La comanda
25,12 Lei
La comanda
Nou!
Acumulator extern 8800mAh Setty
Cod 16102802
în stoc
44,91 Lei
în stoc
Acumulator Huawei P8 Lite 2200 mAh
Cod 17071803
La comanda
46,66 Lei
La comanda
Nou!
Husa Huawei P10 spate Nillkin Gold
Cod 17042403
în stoc
31,41 Lei
în stoc
Nou!
Husa Huawei P10 spate Nillkin Neagra
Cod 17042402
în stoc
31,41 Lei
în stoc
31,41 Lei
La comanda
35,91 Lei
în stoc
Nou!
Boxa Bluetooth BS-600 Black-Red
Cod 17021501
în stoc
134,10 Lei
în stoc
Nou!
Boxa Bluetooth BS-600 Orange-Silver
Cod 16122106
La comanda
134,10 Lei
La comanda
89,10 Lei
în stoc
Boxa profesionala MAUI 28 G2 Neagra
Cod 17081001
La comanda
4.700,00 Lei
La comanda
Nou!
Bluetooth car kit BK-100
Cod 5900495311498
în stoc
129,00 Lei
în stoc
Nou!
Cablu date & incarcare micro USB
Cod 8699089456512
în stoc
4,99 Lei
în stoc
Nou!
Cablu de date magnetic micro USB
Cod 5900495402257
în stoc
31,41 Lei
în stoc
Nou!
Cablu de date Tip C
Cod 5901737304551
în stoc
17,55 Lei
în stoc
Nou!
Cablu OTG micro USB
Cod 15072201
în stoc
9,75 Lei
în stoc
Nou!
Camera auto XBLITZ Professional P500
Cod 5902479670447
La comanda
789,01 Lei
La comanda
Nou!
Fidget Spinner Liquid Blue
Cod 17062602
în stoc
14,16 Lei
în stoc
Nou!
Fidget Spinner Negru
Cod 17062606
în stoc
11,78 Lei
în stoc
Nou!
Fidget Spinner Verde
Cod 17062608
în stoc
11,78 Lei
în stoc
299,00 Lei
La comanda